Verzuimbeheersing

Optimale verzuimbeheersing

Beheersing van uitval van personeel wordt voor u als werkgever van groot belang. Door optimale beheersing beperkt u de kosten. Nergens in Europa zijn de door de overheid opgelegde (financiële) verplichtingen bij ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid zo groot als in Nederland. De overheid trekt zich steeds meer terug. Verantwoordelijkheden komen vaker bij de werkgever (en werknemer) te liggen. U zult dit gaan merken in de portemonnee.

Verzuimbegeleiding is een bewuste keuze die u maakt. Evbedrijfsverzuim werkt op basis van de maatwerkregeling. Met de verzuimbegeleiding van EVbedrijfsverzuim kiest u voor een directe benadering. U kiest voor casemanagement dat gecontroleerd wordt door ‘Register Casemanagers’.

Een andere benadering waarbij wij ons voor de werkgever altijd bewust zijn voor de mogelijkheden die er liggen om de financiële schadelast te reduceren.

Het bedrijf kent een eigentijdse, actieve en open stijl van communiceren en zakendoen. No-nonsense, eenduidig, helder, doortastend en betrokken.